Relatietherapie in Tholen

Driesnoer is er voor jou met persoonlijke en professionele hulp  

relatietherapie-bergenopzoom-zeeland-tholen

Ben je bang dat je relatie stukloopt? Ben je teleurgesteld of bedrogen in de liefde? Ben je gebroken omdat je een scheiding hebt meegemaakt?

Relatietherapie in Tholen bij Driesnoer!

Ben je bang dat je kinderen zich niet gelukkig voelen? Ben je verdrietig omdat je geen band met ze hebt? Ben je bang dat je ze niet kunt bieden wat ze nodig hebben?

Therapie in Tholen bij Driesnoer!

Voel je je niet gelukkig? Ben je onzeker over de toekomst? Houden angst en depressie en vermoeidheid je in de greep?

Therapie in Tholen bij Driesnoer!

 

Bij Driesnoer is er ruimte voor jouw gevoelens en onzekerheid, een luisterend oor, maar ook goede hulp! Mensen die bij mij komen voelen zich begrepen, gesteund en gerespecteerd. Na de therapie voelen ze zich veel beter en gelukkiger, en ze kunnen weer (samen) verder. Cliënten geven de therapie bij Driesnoer gemiddeld een 8,5.

 

Krijg de hulp die jij nodig hebt!

Als je op zoek bent naar professionele, christelijke relatietherapie in Tholen schakel dan de hulp van Driesnoer in. Tijdens de therapie denk ik mee in de problemen die er zijn. Daarin komen praktische tips aan de orde. Maar het belangrijkste is, dat je dichterbij je eigen gevoel komt. En in een relatie dichter bij elkaar, doordat je elkaar beter begrijpt. Hoe verschillend je dingen ook beleeft, relatietherapie in Tholen helpt. Je gaat veel dieper ervaren dat je er mag zijn, en dat je er voor elkaar kunt zijn. Dat laat ik je ervaren in individuele therapie, relatietherapie]of gezinstherapie.

 

relatieherapie in Tholen

relatieherapie in Tholen

 

Schakel in Tholen de hulp in van Driesnoer voor relatietherapie Tholen

Driesnoer is ervan overtuigd dat een gezond gevoel van eigenwaarde samen gaat met een gezonde relatie. Dus als je dichter bij jezelf komt, kun je ook samen gelukkiger zijn. En, als je je veilig voelt bij elkaar, kun je ook beter jezelf zijn. Ik heb veel aandacht voor het herstellen van de verbinding met jezelf en elkaar in de problemen waarmee jullie komen.

 

In mijn praktijk zie ik regelmatig problemen met de communicatie of verwijdering in de relatie, scheiding, een ander in het spel of heftige gebeurtenissen zoals rouw, werkproblemen of ziekte. Ook help ik bij persoonlijke problemen zoals onzekerheid en depressie. Ik zoek met jou en/of jullie in therapie naar de oorzaak van het probleem en de patronen die voor verwijdering zorgen. Dat heeft vaak ook een link met gebeurtenissen in het verleden en hoe jij je toen voelde. Door dat te weten en dat samen te ervaren, word je zachter naar jezelf en naar elkaar. Dan ga je elkaar beter begrijpen en rustiger op elkaar reageren. Deze therapie (op emotionele verbondenheid gericht) is de beste therapie die er bestaat bij relatieproblemen.  Relatietherapie Tholen

 

Wat zijn de kosten voor relatietherapie (ook wel systeemtherapie) Tholen?

  • De kosten van een gesprek zijn € 85,- euro per uur. (excl. BTW )
  • Anderhalf uur gesprekken kosten € 120,-
  • Gesprekken zijn meestal 1 x per 2 à 3 weken. Mocht dit nodig zijn, dan kan het vaker.
  • In geval van overleggen met externe hulpverleners of gezinsgesprekken, wordt een tijdsduur aangehouden van max. 1,5 uur. De kosten bedragen €120.
  • Als er sprake is van een minimuminkomen geldt een basisbedrag van € 50 (excl. BTW).

Er zijn geen wachtlijsten en er is een avondspreekuur. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Neem direct contact met mij op voor relatietherapie Tholen

Relatietherapie Tholen

Corine Hotting – Psycholoog en relatie- en gezinstherapeut bij Driesnoer

Het is altijd mogelijk contact met Driesnoer op te nemen. Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail (zie bovenaan deze pagina) of het contactformulier op onze website. Ik beantwoord graag je vragen over therapie bij Driesnoer. Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is altijd gratis. En mijn ervaring leert: de moeilijkste stap is het aanmelden. Daarna gaat het meestal vanzelf.  Relatietherapie Tholen

Of ik heb veel aandacht voor het herstellen van de verbinding met jezelf en elkaar in de problemen waarmee jullie komen.